...

PRESTATIEGERELATEERD VOEDINGSADVIES

Prestatiegerelateerd Voedingsadvies

Ongeacht of een paard een topatleet is, een have dag de koets met toeristen trekt of meerdere lesuren in de manege moet kloppen, een paard dat prestaties moet leveren heeft andere behoeften dan een recreatiepaard.

En hoewel voeding alleen van een paard geen topatleet maakt, heeft wat prestatiepaarden eten en drinken een grote impact op hun prestatie en op hun herstel na de geleverde prestatie.

Daarom is het belangrijk dat het rantsoen voldoet aan de nutritionele behoefte evenredig met de te leveren inspanningen en in overeenstemming met de natuur van het paard.

Want de juiste hoeveelheid voedingsstoffen op het juiste moment dragen bij aan een betere spieropbouw, betere prestaties, sneller herstel na de geleverde inspanning en verminderd risico op prestatiegerelateerde blessures.

Deze service bevat bijkomende opties.

error: De inhoud van deze website is beschermd!

We gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, siteverkeer te analyseren en inhoud te personaliseren. Door deze site te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.