...

Klinisch Voedingsadvies

Klinisch Voedingsadvies

Voeding is geen opzichzelfstaande behandeling en zal bijgevolg een aandoening niet genezen. Daarentegen werkt een aangepast dieet wel ondersteunend aan de behandeling van de dierenarts. Denk daarbij bijvoorbeeld aan EGUS, of beter bekend als maagzweer.

Het juiste voermanagement werkt ook symptoombestrijdend zoals bij allergieën of intoleranties of preventief, zoals in geval van paarden die gevoelig zijn aan koliek bijvoorbeeld.

Afhankelijk van de informatie die al beschikbaar is, de aandoening én als uw dierenarts ervoor open staat werken wij bij voorkeur samen met de behandelende dierenarts voor een optimaal resultaat.

Klinisch voedingsadvies is waardevol in geval van EGUS, EGGD en ESGD, koliek, laminitis (hoefbevangenheid) Insulineresistentie, PPID (cushing), EMS, HYPP, PSSM 1 en 2, MFM, EPM, myopathie, allergieën en intoleranties, grass sickmness, lever- en nieraandoeningen enzovoort.

Deze service bevat bijkomende opties.

error: De inhoud van deze website is beschermd!

We gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, siteverkeer te analyseren en inhoud te personaliseren. Door deze site te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.