...

VOORTPLANTINGSGERELATEERD VOEDINGSADVIES

Voedingsrevalidatie

De behandeling en het herstel van sommige aandoeningen vragen een intensieve inspanning van de paardeneigenaar en de verzorger.

Een dagrantsoen verdelen over kleine porties die de klok rond iedere twee tot vier uur aan het paard worden aangeboden, kan soms noodzakelijk zijn in bepaalde gevallen van bijvoorbeeld gastroparese en koliek.

Ook al is dit voor de meeste aandoeningen slechts een tijdelijke maatregel, een dergelijk voedingsschema is niet voor iedereen een haalbare kaart.

Equi Nutri Care ondersteunt de paardeigenaar en verzorger hier op verschillende manier in. Gaande van opname van het paard voor de periode van de revalidatie tot het ad interim verzorgen van het paard in de periodes dat de eigenaar of verzorger niet beschikbaar kan zijn.

Wij beiden ook voedingstraining aan om het paard naar een normaal voedingsschema te begeleiden of een schema dat wel haalbaar is voor de eigenaar en de verzorger.

error: De inhoud van deze website is beschermd!

We gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, siteverkeer te analyseren en inhoud te personaliseren. Door deze site te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.